Peter Gabriel på Spotify

SPOTIFY: Peter Gabriel som har fått sitt lydstudio omtalt i ledende hifi-tidsskrifter, er nå ute på strømmetjenesten Spotify. Lydkvaliteten er som kjent dårlig, men forhåpentligvis vil han få noen nye og yngre fans. Bildet er fra konserten i Oslo Spektrum i 2014, en komplett forestilling hvor musikk, lys, video og hans kroppsbevegelser var helt synkront. FOTO: Martin Aasen Wright

Selveste feinschmeckeren på lyd, selveste Peter Gabriel er nå på Spotify. 

Midt i pinsen, fredag 18. mai ga Peter Gabriel ut alle sine studioalbum, samt to samleplater ut på strømmetjenesten Spotify. Så langt har kun konsertalbumet «Live Blood» og noen singler (enkeltsanger) vært på Spotify. Gabriel har i lengre tid vært å finne på andre strømmetjenester som for eksempel Apple Music, men Spotify er trolig lettere tilgjengelig for de aller fleste og sånn sett kan musikken hans potensielt nå ut til et yngre publikum.

Vi som (nesten) er like opptatt av selve lydkvaliteten som sjefen sjøl, har jo alt på CD og vinyl fra før. For mitt vedkommende er det praktisk at Peter Gabriel er på Spotify, da jeg ikke har for vane å drasse rundt på platene mine overalt. I sakens anledning satte jeg sammen en spilleliste med mine 30 favorittsanger med Peter Gabriel.

martin.aasen.wright@gmail.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *