Om Martins musikkblogg

Hei, alle musikkfans!

Denne bloggen har tatt over 20 år å lage, uten at jeg i utgangspunktet tenkte på å lansere en blogg. Jeg begynte å skrive omtaler av konsertene jeg var på allerede i 1992, men ingen har kunnet lese (med noen ytterst få unntak) omtalene før denne bloggen ble for første gang lansert i september 2013.

Jeg har tatt vare på billettene, printet ut omtalene og limt både omtalene og billettene inn i en konsertbok. Jeg er nå oppe i tre A4-bøker, som står i hylla i kjellerstua. Bloggen ble i utgangspunktet laget for at andre kan få lese om mine konsertbesøk, samt mine meninger og refleksjoner om musikk for øvrig. Min musikk er en del av min identitet. På Martins musikkblogg deler jeg mine tanker og meninger om musikk. Gjennom konsertopplevelser, analyser og kommentarer.

I forbindelse med at bloggen fikk en oppgradering i 2021, ble konsertomtaler fra 1992 og frem til bloggens første lansering i 2013 kategorisert etter dato. Det betyr at disse innleggene for oversiktens skyld ble gitt en publiseringsdato dagen etter konserten. De aller fleste notater og omtaler ble skrevet ned de første dagene etter konserten.

KONSERTER: Siden 1992 har jeg skrevet om konsertene jeg har vært på. Først i 2013 la jeg ut alle anmeldelsene jeg hadde mellom to permer ut på denne bloggen. Foto: Martin Aasen Wright

Jeg er utdannet journalist, og har i perioder dekket kultursaker. På frivillig basis har jeg skrevet for medlemsbladet til den norske Jean-Michel Jarre-fanklubben, Images (1997-2000); medlemsbladet til den norske Beatles-klubben, Norwegian Wood (2006-2011); og for nettstedet Musiq.no, som hovedsakelig var opptatt av ukjente og uetablerte band og artister (2005-2007).

_____________________________________________

NAVN: Martin Aasen Wright

ALDER: 48 år

YRKESERFARING: Kommunikasjonsansvarlig i Dyrebeskyttelsen Norge, med fagansvaret for all intern- og eksternkommunikasjon (nettsider, nyhetsbrev, sosiale medier, medlemsblader, presse og media), medieveiledning av våre fagpersoner, kurs om presse, media og politisk påvirkning for frivillige. Mer enn 15 års erfaring som journalist (aviser, magasiner og fagtidsskrifter) og kommunikasjonsrådgiver i frivillig organisasjon, samt podkastproduksjon på frilansbasis. Utdannet journalist ved Høgskolen i Oslo og Akershus (Oslo Met). Skrevet om musikk for avis, nettsider og medlemsblader

SIVILSTAND: Gift, to barn

INTERESSER: Musikk, turer i marka og fjellet, orientering, trening

FØRSTE PLATE: Fikk Hunting High And Low med a-ha på vinyl i julegave 1985. Rendez-vous på vinyl med Jean-Michel Jarre var den første jeg kjøpte, på Grønland platebar (senere Platekompaniet), høsten 1988

FØRSTE KONSERT: Dire Straits på Valle Hovin, juli 1992

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *