Kim Larsen & Kjukken – Sommerturné 2012, Tivoli, København

Dato: 29. juni 2012

Sted: Tivoli, København

Kristian og jeg skulle på Paul McCartney i Horsens lørdag 30. juni, men to uker før avlyste han. I alle tilfeller ville Kristian og jeg høre Kim i Tivoli. Det ble en fin musikalsk og en morsom opplevelse.

Det vi ikke visste, var at de som skulle på Roskilde dagen etter kunne løse inn billetten sin i Tivoli. Roskilde-publikummet varmet dermed opp med Kim Larsen & Kjukken. Det merket vi. Ølen kostet ti kroner før klokken 20, men det rakk ikke Kristian og jeg. Det til tross, vi fikk drukket nok øl.

I 21-tiden kom Kim Larsen & Kjukken på scenen og åpnet med Sirenesangen. Konserten var bygget opp etter samme mal som En lille pose støj, med sanger fra Gasolin, Bellami og solo. Men Kim skifter ut noen av sangene for hver turné.

Kim virket glad og fornøyd, spillesugen og konsentrert. Det var en gledelig overraskelse å få høre sanger som Tarzan mama Mia, Sirenesangen og Finder altid et sted. Bandet er fortsatt samspilt og stødig. Innimellom får jeg inntrykk av at Kim setter på autopiloten, men den var mindre til stede denne kvelden enn på tidligere konserter.

Kim Larsen & Kjukken ga en meget god konsert i Tivoli.

Spillelisten:

Jeg noterte ikke spillelisten ned, men på nettsiden Kjukken.dk finner jeg denne listen (innsender skriver at han er noe i tvil på at den er 100 prosent korrekt):

Sirenesangen, Fremmed, Lui, Tik tik, This is my life, Uma na na, De fortabtes avenue, Mig og Molly, Byens hotel, Finder altid et sted, Her står jeg, Hold du, Dengang da jeg var lille, Joanna, Papirsklip, Frakken, Svinget i Solrød, Blaffersangen, Sømand om bord, Strengelegen, Pianomand, Tarzan mama Mia, Rabalderstræde, Kringsat af fjender, Stille i verden.

Kim Larsen & Kjukken – Sommerturné 2008, Kontraskjæret, Oslo

Kim Larsen & Kjukken – Efterårskoncerterna 2008, Horsens

Kim Larsen & Kjukken – Sommerturné 2009, Rock i Ring, Ringköbing

Kim Larsen & Kjukken – Sommerturné 2009, Youngstorget, Oslo

Kim Larsen & Kjukken – Sommerturné 2010, Sentrum Scene, Oslo

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *