The Dandy Warhols – Oslo Spektrum 2003 + Valle Hovin 2007

Dato: 12. oktober 2003 (Spektrum) og 8. august 2007 (Valle Hovin)

Sted: Oslo Spektrum (Bowie) og Valle Hovin (Stones)

Hvilket forhold har jeg til The Dandy Warhols? Tja. Jeg oppdaget dem under min første David Bowie-konsert og opplevde dem én gang til da de varmet opp for Rolling Stones. Jeg har to CD-er, som jeg sjelden hører på.

Musikken er helt grei. OK melodier og enkelte merkelige arrangementer som hever musikken noe fra det ordinære. Mer er det ikke å si om musikken. På konsert gjør bandet ikke mye ut av seg, men framfører musikken. Versjonene avviker ikke mye fra albumene. Instrumentalmusikken er best, både på plate og konsert, fordi da virker det som bandet er mer engasjerte, jeg får inntrykk av at de vil si noe.

Hva mer skal jeg si? Jeg ventet på henholdsvis Bowie og Stones.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *