Konserter jeg har glemt

Finn Kalvik – Skolekonsert

Dato: 1987 eller 1988

Sted: Klingenberg kino, Oslo

Den aller første konserten jeg var på, var med Finn Kalvik på Klingenberg kino. Skolepatruljen i femte klasse på Huseby skole (skoleåret 1987/1988) var invitert på konsert sammen med andre klasser (og skoler?).

Det eneste jeg husker er at jeg reiste meg for å klappe, og at læreren vår, som vi bare kalte Gåsa, ble sur.

Jazzfestival i Berlin

Dato: Sommeren 1999

Sted: Berlin (uteområder)

De to månedene jeg var ved Goethe-Institut Berlin, var det en jazzfestival en av helgene i juni. Jeg fikk med meg noen av konsertene, men husker hverken navn på artister eller hva de spilte. Men jeg husker et av bandene som funkjazz. Det var tøft.

Lars Lillo-Stenberg solokonsert

Norwegian Wood, 2009

Lars Lillo-Stenberg varmet opp for Neil Young, alene ved pianoet og med gitaren. Jeg husker den timelange konserten som svært god.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *