Diverse konserter – Norwegian Wood 2007, Oslo

Vil glemme:

The Lemonheads:

De spilte før Brian Wilson gikk på scenen. Jeg kjedet meg, fordi musikken var ensformig og opplagt The Who-inspirert (spesielt Sparks og liknende Townshend-moro). Jeg drakk øl, og snakket med Geir Christian og Marte Marie. Senere traff jeg gjengen fra Beatles-klubben.

Gir godkjent:

Travis:

Jeg håper ikke Brian Wilson så publikummet under Travis-konserten. De var hakket mer engasjerte enn under hans forestilling. Det er trist for etter mitt syn var Wilson den største musikalske opplevelsen. Han har signaturen. Travis har melodier, men de blir fort intetsigende. Tore og jeg drakk øl. Mye øl. Mandagen etter var en lang dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *