Norwegian Wood 20 år 2011, Palace Grill, Oslo

Dato: 6. juni 2011

Sted: Palace Grill, Oslo

Festivalen Norwegian Wood feiret sitt 20-årsjubileum med bokfest og konsert på et utested i Oslo.

Siden jeg hadde intervjuet Jørgen Roll og Sten Randers Fredriksen for Budstikka, kom jeg med på invitasjonslisten til boklanseringsfesten. For 20. gang arrangeres festivalen 9.-13. juni med Eric Clapton, Patti Smith, Ringo Starr og The Eagles som hovedartistene. På boklanseringsfesten fikk vi derimot høre Claudia Scott, Onkel Tuka, deLillos og El Cuero. Claudia Scott fikk jeg ikke med meg, fordi jeg kom litt sent til festen.

Stort sett bra konsertrekke. Tukas bluegrass var god, humoren til gutta i bandet enda bedre. deLillos har jeg aldri hatt et nært forhold til, men jeg anerkjenner dem og spesielt Lars Lillo-Stenbergs låtskriverteft. Ikke alt var like innøvd, og Lars Lillo-Stenberg spøkte selvfølgelig mye om det. Vi humret godt.

El Cuero er noe av det kjipeste jeg har hørt. De kopierte Neil Young så til de grader at det var pinlig. Gitaristen stod til og med på samme måte som Neil. Nesten verre en Bonamassa. Bare nesten. Han var jo grusom.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *