Lillebjørn Nilsen – Studentkonsert, 2003, Blindern, Oslo

Dato: 14. august 2003
Sted: Festivalteltet, Blindern, Universitetet i Oslo

Det er ti år siden Lillebjørn kom med et album med nye sanger. Hans samling 40 sanger kom i 1996. Det til tross gir han ofte konserter, deriblant studentkonserter.

Denne konserten var god, men publikum var ofte mer opptatt av hverandre enn av Lillebjørn, dessverre.

Litt før 22:30, nesten 90 minutter for sent, kom Lillebjørn på scenen, alene. Han spilte over 1 time alene på gitar, munnspill og fløyte. Konserten åpnet med Alexander Kiellands plass. Den ble fulgt opp med Se deg aldri tilbake og Stilleste gutt på sovesal 1, blant flere. Han snakket en del og fortalte oss bakgrunnen for sangene. Et par stev gjorde han også, med stor suksess.

Under del 2 var stemningen bedre. Men på grunn av bandet Celesta eller ølen? Trioen Celesta (to gitarer og en kontrabass) spilte meget godt sammen med Lillebjørn. De åpnet med Fin frokost og Crescendo i gågata og avsluttet konserten med Se alltid lyst på livet, Tanta til Beate og 1000 søte damer. Publikum stod på benkene og bordene, noen danset, de fleste klappet og sang på de tre siste sangene.

Et publikum som var opptatt av Lillebjørn hadde vært bedre. Lillebjørn gjorde alt riktig, men for et litt utakknemlig publikum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *