Knutsen & Ludvigsen med forskjellige artister – Juba Juba 25 år 2008, Sentrum Scene, Oslo

Dato: 10. oktober 2008

Sted: Sentrum Scene, Oslo

Den siste platen med Knutsen & Ludvigsen ble feiret med en jubileumskonsert på Sentrum Scene. Flott levert.

De to hovedpersonene kom ikke inn før den siste sangen på albumet, Kanskje kommer kongen. Før det ble platen fremført av andre artister, deriblant Ingrid Olava, Thom Hell, Jan Eggum og Lillebjørn Nilsen.

Jeg har aldri hatt et nært forhold til Knutsen & Ludvigsen, men naturligvis fått med meg de mest kjente sangene via radioen. For min del tok det derfor noe tid før jeg kom i stemning. I tillegg skal det nevnes at ikke alle gjesteartistene egnet seg like godt. Bare Egil Band (kun én person) er fjollete i mine øyne, mens Trond Viggo Torgersen og duoen Øystein Bache og Rune Gokstad absolutt hadde noe på scenen å gjøre.

Konserten var best med Knutsen & Ludvigsen på scenen. Kanskje kommer kongen og alle ekstranummerne. Musikalsk best og stemningsmessig best. Morsomt å ha vært på konserten, men ikke mer for mitt vedkommende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *