deLillos – Norwegian Wood 2011, Frognerparken

Dato: 11. juni 2011

Sted: Norwegian Wood, Frognerparken

To ganger deLillos på en uke er mye for en ikke-fan. Men jeg hadde kommet langt ned i øltanken da Lars Lillo og co gikk på. Konserten var helt grei, men vi sang da med på Neste sommer. Da hadde vel promillen til Kristian og meg og de andre nådd et vakkert nivå. Kristian spilte luftgitar, jeg luftbass. Folk så på oss. Vi spilte og sang mer.

Etter konserten tømte vi øltanken på Gamle Major. Lekkert.

(Jeg hørte også deLillos på en studentkonsert på Chateu Neuf våren 2000. Det var på den festen at hyttenabo Kristian og jeg lo sammen sent på kvelden, særlig i garderobekøen. Konserten husker jeg ikke så mye av, jeg er ikke spesielt opptatt av deLillos).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *